INVK – Samen kennis delen om elkaars succes te vermenigvuldigen

Stichting INVK biedt leidinggevenden uit verschillende vakgebieden al ruim 10 jaar een Landelijk Kennisnetwerk. Binnen dit uitgebreide netwerk werken zij in kleinschalige kennisteams met vakgenoten samen aan elkaars ontwikkeling. Ze pakken uitdagingen aan, delen kennis en vergroten hun professionele netwerk. Het INVK maakt het verschil door inspirerende trainingstrajecten, netwerkevents en incompany trainingen te organiseren. Onze betrokken trainers staan voor ons netwerk klaar om door middel van persoonlijk advies diep op individuele cases in te gaan.

Wij brengen leidinggevenden vooruit

Het is onze missie om leidinggevenden te laten excelleren door hen een kennisnetwerk te bieden waarin zij kennis delen en samen aan unieke oplossingen voor hun uitdagingen werken.

15600

Kennis delende professionals binnen ons netwerk

53

Actieve kennisteams met samenwerkende vakgenoten

795

Deelnemers geholpen met hun business cases

1500

Netwerkbijeenkomsten en trainingen verzorgd

Zonder winstoogmerk

Het INVK ontvangt geen subsidies en werkt zonder winstoogmerk. De trainingstrajecten en activiteiten van onze kennisteams worden mogelijk gemaakt door de deelnemers, die een kostendekkende bijdrage leveren. Dit betreft onder meer de kosten die gemaakt worden voor de inhoudelijke voorbereiding van onze trainingstrajecten, de ontwikkeling van methodes, vergoedingen voor onze INVK-trainers en informatiematerialen. Een gedeelte van de bijdragen wordt gebruikt voor investering in kennisontwikkeling en activiteiten om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden. Daarnaast zijn bij onze trainingen een netwerkborrel of lunch inbegrepen.

Binnen een Landelijk Kennisnetwerk

Wat is kennis waard als je het niet kan delen en toepassen? Onze focus op het creëren van duurzame relaties, vergroot het effect van onze trainingstrajecten. Zo geven de leidinggevenden binnen ons netwerk elkaar niet alleen verassende inzichten, maar helpen zij elkaar ook bij het in de praktijk brengen van de methodes en technieken die zij bij het INVK leren. Op die manier ontstaan waardevolle samenwerkingen, die minstens zo belangrijk zijn als theoretische kennis.

Door middel van een praktische aanpak en veel persoonlijke aandacht

Kennisdeling kan alleen optimaal plaatsvinden binnen een vertrouwde omgeving, waarin iedereen zich vrij voelt om open over persoonlijke of organisatorische uitdagingen te praten. Daarom werken wij binnen ons Landelijke INVK-netwerk met kennisteams: Kleinschalige groepen die in een vaste samenstelling met een trainingstraject aan de slag gaan. Zo ontstaat er vertrouwen en veel interactiviteit tussen de deelnemers. Ook zorgt dit ervoor dat we met diepgang en persoonlijke aandacht op individuele uitdagingen in kunnen gaan.

Onder leiding van betrokken trainers

Hoewel onze methodes op theoretische kennis gebaseerd zijn, hechten we veel waarde aan de praktische vertaling daarvan. Wij werken daarom met gespecialiseerde trainers die binnen onze trainingstrajecten voor deelnemers klaarstaan om hen te adviseren over de implementatie van de methodes en technieken binnen hun organisatie. Onze trainers gaan diep in op individuele cases. Gedurende het hele traject, blijven zij betrokken bij de deelnemers en staan ze klaar om te helpen om de verworven kennis in de praktijk te brengen.

Op een inspirerende locatie

Onze kennisevents vinden plaats op 17e eeuws Landgoed Trompenburgh, een inspirerende locatie die je van je doorgaande aanpak en zienswijze los doet komen. Het karakteristieke gebouw en de prachtige omgeving zorgen bij iedere training of elk ander kennisevent voor een unieke entourage.

Dit maakt het INVK uniek:

3hands

Onze kleinschalige kennisteams bieden een vertrouwde sfeer om kennis te delen.

mag glass

Wij hanteren een praktijkgerichte aanpak, afgestemd op individuele cases.

handshake

Binnen ons Landelijke INVK-netwerk ontstaan waardevolle samenwerkingsrelaties.

puzzle

Bij ons worden uitdagingen aangepakt en unieke oplossingsrichtingen ontdekt.

handshake

Benieuwd naar wat het INVK voor jou kan betekenen?

Laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.