Persoonlijk Advies

Heb je een organisatorisch vraagstuk of ben je op zoek naar unieke oplossingsrichtingen voor een bepaalde uitdaging? Zou je na één van onze trainingen graag extra een-op-een advies willen krijgen? Onze ervaren en betrokken INVK-trainers staan voor je klaar.

Laat je adviseren

Voor ieder organisatorisch vraagstuk hebben wij wel een gespecialiseerde trainer binnen ons kennisnetwerk. Of het nu gaat om advies over het gebruik van methodes en technieken of hulp bij een hele specifieke uitdaging voor je organisatie; onze trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

Onze expertise

Je kunt onze consultancy voor een breed scala aan vraagstukken inschakelen. Onze trainers zijn expert in het geven van advies op het gebied van:

  • Marketing & Strategie
  • Leadership & HR
  • Operational Excellence

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden van persoonlijk advies voor jouw uitdaging

Onze trainers staan voor je klaar

Erik van der Sande

Erik van der Sande

Strategisch Leiderschap, Marketing & Sales, Verandermanagement

lees meer

Dieneke Hendriks

Dieneke Hendriks

HR-management, Innovatie, Toekomstproof maken van je Organisatie, Vergroten van Werkplezier.

lees meer

Howard van Dodemont

Howard van Dodemont

Leiderschap, Communicatie, Non-Profit, Talentmanagement -ontwikkeling,
Verandermanagement, Samenwerking

lees meer

Marc Kappers & Emma Wokke

Marc Kappers & Emma Wokke

Mensen en organisaties (weer) laten bruisen door ze te laten ontdekken waar ze voor staan en
voor gaan.

lees meer

Daphne van Roon

Daphne van Roon

Teamontwikkeling, Creativiteit, Samenwerking, Persoonlijk leiderschap, Mentale veerkracht en vitaliteit

lees meer

Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse

Wendbare organisaties, Verandermanagement, Creativiteit en Innovatie, Overtuigen en Beïnvloeden, Corporate Storytelling, Effectief Leiderschap

lees meer

Christian Dol

Christian Dol

Samenwerking, verbinding, inspireren en humor zijn voor mij de sleutels tot succes.

lees meer

Wat deelnemers zeggen over onze trainers

DesktopToWork   "Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."
quote

"Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."

- Jorrit Roskam, DesktopToWork -

Franciscus Gasthuis & Vlietland   “Leuke trainer, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”
quote

“Leuke trainer, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”

- Linda Overeijnder, Franciscus Gasthuis & Vlietland -

Switch IT Solutions   "Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."
quote

"Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."

- Mike Flipsen, Switch IT Solutions -

Empericum   Over INVK trainer Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."
quote

Over INVK trainer Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."

- Jeffrey Poldervaart, Empericum -

BRIQUE architecten   "De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."
quote

"De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."

- Graham Kolk, BRIQUE architecten -