Over Ons – Trainingen en Advies op een centraal gelegen locatie | Het INVK

Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht

Samen vooruit

Het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht is een stichting en bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Met een bevlogen team van trainers, adviseurs, contentmakers en schrijvers werken oprichter Eric Hania en algemeen directeur Erica Thissen al jaren samen met manager Marjolein Klaasen door continue te innoveren en de actueelste thema’s te ontwikkelen om het mooiste en beste kennisinstituut van Nederland te blijven.

Het concept is uniek in Nederland doordat je met je eigen vakgenoten een uitdaging/thema aanpakt. Het INVK stelt zich neutraal op en heeft geen commerciële doelstellingen, noch onze aangesloten trainers. Het is onze missie om leidinggevenden te laten excelleren door hen een kennisnetwerk te bieden waarin zij kennis delen en samen aan unieke oplossingen voor hun uitdagingen werken.

Dit alles vanuit een prachtige inspirerende locatie, Landgoed Trompenburgh met haar rijke historie. Vanaf 28 september 2021 ook vanuit een zeer inspirerende locatie Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen.


Onze trainers, we stellen ze aan je voor

Het is eenzaam aan de top

 Af en toe is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost of om te toetsen of je op de juiste weg zit. Maar als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zo iemand te vinden. De uitspraak ‘het is eenzaam aan de top’ gaat regelmatig echt op.

Onze deelnemers beoordelen ons met een 8.7 gemiddeld!

Ga niet het wiel opnieuw uitvinden, bespreek het met vakgenoten en krijg ook nieuwe inzichten van onze trainers. Meer weten over INVK?

Kijk verder op onze website voor alle Kennisteams, kennissessies, inspiratie en meer.

Het INVK Team

Meer informatie

Alles overzichtelijk in een document

Download artikel

5 Fatale gebreken van verandermanagement en hoe je zelf kunt innoveren.

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist