Over Ons – Trainingen en Advies op een centraal gelegen locatie | Het INVK

Blijf bij. INVK

Kennis opdoen, ervaringen delen

Bij Stichting INVK bieden wij al ruim 10 jaar een uniek concept aan op het gebied kennisontwikkeling. Wij zijn een netwerk voor kennisdeling waar professionals zich met gelijkgestemde vakgenoten kunnen verbinden, ook wel “kennisverbinders” genoemd. Een gouden combinatie van: intervisie, training, kennisdeling en coaching.

We zijn nieuwsgierig en altijd op zoek naar verdieping. We zorgen voor een unieke ervaring, brengen gelijkgestemde professionals bijeen en helpen elkaar met kennis en ervaring naar een hoger niveau. Het is onze missie om vakgenoten te verbinden voor inspiratie, ontwikkeling én groei, een hele carrière lang.

De Raad van Advies, directeur Erica Thissen en manager Marjolein Klaasen werken al jaren samen met een bevlogen team van medewerkers met als doel continue te blijven innoveren, de meest actuele thema’s te ontwikkelen en vakgenoten te verbinden. Onze trainers weten je uit te dagen en te prikkelen en zorgen er voor dat je up-to-date blijft om zo jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling te blijven voeden.

Wij zijn kennisverbinders en bieden continue ontwikkeling zodat je bij blijft.

Blijf bij. INVK

Wij bezitten het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Wij conformeren ons aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De algemene voorwaarden van de NRTO kan je hier vinden op de website van NRTO.

Ontmoet onze trainers

Het is eenzaam aan de top

Af en toe is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost of om te toetsen of je op de juiste weg zit. Maar als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zo iemand te vinden. De uitspraak ‘het is eenzaam aan de top’ gaat regelmatig echt op.

Onze deelnemers beoordelen ons met een 8.7 gemiddeld!

Ga niet het wiel opnieuw uitvinden, bespreek het met vakgenoten en krijg ook nieuwe inzichten van onze trainers. Meer weten over INVK? Vraag een kennismakingsgesprek aan. 

Kijk verder op onze website voor alle Kennisteams, kennissessies, blogs voor inspiratie en meer.

Het INVK Team

Brochure aanvragen

Inclusief tips hoe je zelf leert innoveren

5 Fatale gebreken

van verandermanagement 

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist