Over Ons – Trainingen en Advies op een centraal gelegen locatie | Het INVK

Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht

Sharing is caring

Bij het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht tref je een uniek concept aan. Je krijgt van ons een gouden combinatie van: intervisie, training, kennisdelen, coaching en netwerken aangeboden. Bij het INVK word je met jouw gelijkgestemde collega’s op landelijk niveau ingedeeld in kennisteams. Elk kennisteam investeert 3 keer per jaar in hun persoonlijke groei en verdiepen zich in actuele managementthema’s, van motiverende gespreksvoering, persoonlijk leiderschap tot marketingstrategie. Onze excellente trainers zullen je up to date kennis geven, uitdagen en prikkelen om jouw zelfontwikkeling het hele jaar door te blijven voeden.

Het is onze missie om leidinggevenden te laten excelleren door hen een kennisnetwerk te bieden waarin zij kennis delen en samen aan unieke oplossingen werken, passend bij hun eigen casussen. Doordat je intensief kennis deelt en je verdiept in de competenties van de andere vakgenoten ontwikkel je onbewust nog meer jouw management skills. 

Het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht is een stichting en bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Met een bevlogen team van trainers, adviseurs, contentmakers en schrijvers werken algemeen directeur Erica Thissen en de Raad van Advies al jaren samen met manager Marjolein Klaasen door continue te innoveren en de actueelste thema’s te ontwikkelen om het mooiste en beste kennisinstituut van Nederland te blijven.

Dit alles vanuit een prachtige inspirerende locatie, met haar kleurrijke kamers, prachtige tuin en heerlijke koffie, Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen.

Wij bezitten het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Wij conformeren ons aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De algemene voorwaarden van de NRTO kan je hier vinden op de website van NRTO.

Onze trainers, we stellen ze aan je voor

Het is eenzaam aan de top

Af en toe is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost of om te toetsen of je op de juiste weg zit. Maar als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zo iemand te vinden. De uitspraak ‘het is eenzaam aan de top’ gaat regelmatig echt op.

Onze deelnemers beoordelen ons met een 8.7 gemiddeld!

Ga niet het wiel opnieuw uitvinden, bespreek het met vakgenoten en krijg ook nieuwe inzichten van onze trainers. Meer weten over INVK? Vraag een kennismakingsgesprek aan. 

Kijk verder op onze website voor alle Kennisteams, kennissessies, blogs voor inspiratie en meer.

Het INVK Team

Brochure aanvragen

Inclusief tips hoe je zelf leert innoveren

5 Fatale gebreken

van verandermanagement 

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist