Doeltreffende Incompany Trainingen voor je team, afdeling of organisatie

Wij helpen graag jouw organisatie vooruit met onze incompany trainingen, speciaal voor je managementteam, afdeling of organisatie. Tijdens deze training gaan we samen actief aan de slag met jullie doelstellingen of uitdagingen.

Laat je adviseren

Voor ieder organisatorisch vraagstuk hebben wij wel een gespecialiseerde trainer binnen ons kennisnetwerk. Of het nu gaat om advies over het gebruik van methodes en technieken of hulp bij een hele specifieke uitdaging voor je organisatie; onze betrokken trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

Op locatie of op Landgoed Trompenburgh

Onze incompany trainingen geven wij zowel op locatie als op Landgoed Trompenburgh. Het is onze ervaring dat medewerkers en teamgenoten buiten hun normale werkomgeving, vaak gemakkelijker tot nieuwe inzichten komen. Het prachtige 16e-eeuwse Landgoed draagt hier sterk aan bij.

Afgestemd op de wensen van je organisatie

Wij stemmen onze incompany trainingen altijd af op de leerbehoefte van je bedrijf of organisatie. Voorafgaand, voeren we dan ook een oriënterend gesprek, waarin we de wensen vanuit je organisatie voor de training bespreken.

Boek één van onze INVK trainingen als Incompany training

Alle trainingen uit ons aanbod zijn als incompany training te boeken. We stemmen de training af op je organisatie. Bekijk hieronder de thema´s van ons trainingsaanbod.

Laat ons een training op maat verzorgen

Speciaal voor je organisatie ontwerpen we een nieuwe training, waarmee we een zeer bedrijfspecifiek vraagstuk aanpakken.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder je wensen in om een prijsindicatie voor een incompany training in je mailbox te ontvangen

Thema´s van onze INVK trainingen

Hieronder vind je ons huidige aanbod aan INVK incompany trainingen. Ga je liever met een ander thema of een voor jouw organisatie specifiek vraagstuk aan de slag? Vraag dan vrijblijvend informatie aan voor een training op maat.

Talentmanagement

Talentmanagement

Talent aan je binden door samen te werken aan de ontwikkeling van de juiste vaardigheden. Tijdens deze training brengt je team de stappen uit de Gift Methode in de praktijk.

Story Marketing

Story Marketing

Leer de kracht van storytelling kennen en maak van ieder contact met je klant een waardevolle ervaring met de Story Marketing Methode.

Sustainability

Sustainability

Tijdens deze Incompany Training gaat je team aan de slag met de Sustain Methode, aan de hand waarvan je duurzaamheid op een integrale manier in je organisatie implementeert.

Overtuigen

Overtuigen

Overtuigend communiceren en mensen op een prettige manier meenemen in veranderingsprocessen. Tijdens deze training ga je aan de slag met de Convince Methode.

Succesvolle Teams

Succesvolle Teams

Leer sterke teams op te zetten en werk met je medewerkers aan de ontwikkeling en het succes van je team. Ga samen aan de slag met de Team Methode en zorg voor meer werkplezier en resultaatgerichtheid.

Van Organisatie naar Strategisch Merk

Van Organisatie naar Strategisch Merk

Houd je klanten en medewerkers langer vast door je organisatie neer te zetten als een sterk merk. Verbeter en behoud je reputatie aan de hand van de Branding Methode.

Innovatieve Organisaties

Innovatieve Organisaties

Zorg ervoor dat je organisatie zich op een goed tempo ontwikkelt en vernieuwt. Vergroot het innovatieve vermogen van je organisatie en medewerkers met de Innovatie Methode.

Efficiënter en Wendbaarder worden

Efficiënter en Wendbaarder worden

Vergroot de efficiëntie en wendbaarheid van je organisatie en werk aan de flexibele mindset van jezelf en je medewerkers. Creëer een cultuur van continue verbetering aan de hand van de Wendbaarheid Methode.

Daarom kies je voor een incompany training van het INVK

  • Specialistische trainers met veel ervaring
  • Trainingen afgestemd op jouw branche & organisatie
  • Focus op specifieke bedrijfscases en uitdagingen
  • Mogelijkheid tot training op Landgoed Trompenburgh