Incompany Training – Sustainability, Talent Management & meer | INVK

Incompany Trainingen

Doeltreffende Incompany Trainingen voor je team, afdeling of organisatie

Wij helpen graag jouw organisatie vooruit met onze incompany trainingen, speciaal voor je managementteam, afdeling of organisatie. Tijdens deze training gaan we samen actief aan de slag met jullie doelstellingen of uitdagingen.

Laat je adviseren

Voor ieder organisatorisch vraagstuk hebben wij wel een gespecialiseerde trainer binnen ons kennisnetwerk. Of het nu gaat om advies over het gebruik van methodes en technieken of hulp bij een hele specifieke uitdaging voor je organisatie; onze betrokken trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

Bij jou op locatie of kom naar ons toe


Onze incompany trainingen geven wij zowel op locatie als op Landgoed Trompenburgh of Buitenhuis Sparrendaal. Het is onze ervaring dat medewerkers en teamgenoten buiten hun normale werkomgeving, vaak gemakkelijker tot nieuwe inzichten komen. Een prachtige andere locatie draagt hier sterk aan bij.

Afgestemd op de wensen van je organisatie

Wij stemmen onze incompany trainingen altijd af op de leerbehoefte van je bedrijf of organisatie. Voorafgaand, voeren we dan ook een oriënterend gesprek, waarin we de wensen vanuit je organisatie voor de training bespreken.

Boek één van onze INVK trainingen als Incompany training

Alle trainingen uit ons aanbod zijn als incompany training te boeken. We stemmen de training af op je organisatie. Bekijk hieronder de thema´s van ons trainingsaanbod

Laat ons een training op maat verzorgen

Speciaal voor je organisatie ontwerpen we een nieuwe training, waarmee we een zeer bedrijfspecifiek vraagstuk aanpakken.

Thema´s van onze INVK trainingen

Dit zijn enkele actuele thema's

Download artikel

5 Fatale gebreken van verandermanagement en hoe je zelf kunt innoveren.

Contact

Zoek je advies, neem contact op met Sanne Immerzeel: