Leuke video’s met tips

8 inspirerende artikelen van onze thema’s

Branding

Waar staat je bedrijf's brand voor

"Geschreven door Stephen A. Greyser en Mats Urde Vanaf de uitgave van januari-februari 2019 Bedrijven zijn zeer goed in het definiëren van hun productmerken. Klanten, medewerkers en andere belanghebbenden weten precies wat een iPhone is en wat hij betekent..."

lees meer
Story Marketing

7 vragen over je doelgroep

"Ooit afgevraagd waarom Bavaria haar bier in kleine kratjes verkoopt? Het antwoord op dit afwijkende formaat is te vinden in een oude doelgroep analyse. De inmiddels gepensioneerde marketingafdeling van Bavaria kwam erachter dat, hoewel de mannen graag bier dronken, het de vrouwen waren die daadwerkelijk het product in huis haalden..."

lees meer
succesvolle teams

Bring Product Thinking to Non-Product Teams

"At its most basic definition, a product is the way an organization delivers and captures value. For teams doing daily product work, it can feel relatively easy to define the words product and customer..."

lees meer
Succesvolle teams

Denk Anders

"Een cultuur van innovatie is afhankelijk van verschillende denk- en leerstijlen. Hier zijn enkele manieren waarop bedrijven de cognitieve diversiteit effectief kunnen bevorderen..."

lees meer
Innovatieve organisaties

5 Fatale gebreken van verandermanagement en hoe je zelf kunt innoveren

"Het is geen geheim dat de wereld verandert - snel. Daarom gelooft meer dan 60% van alle leidinggevenden nu dat verstoring hun industrie het komende jaar hard zal treffen. Welke industrie maakt niet uit - managementadvies, financiële diensten, onderwijs. Iedereen is in gevaar..."

lees meer
Sustainability

Duurzaamheid vraagt om samenwerking

"Ruim 20 jaar geleden startten de eerste marktgerichte ketens in de agrifood. De pioniers hebben de gewenste impact gerealiseerd. De ondersteuning door Rijnconsult bij ketensamenwerking –op inhoudelijke thema’s en het proces van samenwerken- werd gewaardeerd..."

lees meer
Storymarketing

Redenen waarom merkverhalen de toekomst van marketing zijn

"Vertaald door INVK In de huidige snelle, over-automatische en digitaal gestuurde samenleving wordt je mensheid je extra waarde. Het internet beloont ons voortdurend met gemak en onmiddellijke bevrediging, waardoor de menselijke maat steeds schaarser en meer begeerd wordt..."

lees meer
Overtuigen

Drie tips om anderen van mening te veranderen

"Hieronder drie tips die ook jou kunnen helpen. Drie praktische tips: 1. Richt je aandacht eerst op degenen die het eenvoudigst te overtuigen zijn. Ben je fanatiek aan het vergaderen en zijn niet al je collega’s het met je eens?..."

lees meer
quote

Hier vind je de webinar ‘Succesvolle Teams’ waarin Marc Kappers je op weg helpt met het succesvol maken van je team. Heb je na het zien van de webinar vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust via info@invk.nl

- Marc Kappers -