Een greep uit de ervaringen van onze deelnemers

Jebber B.V.  "Het was een leuke brede groep, met veel verschillende type mensen en achtergronden. Hierdoor heb ik hele andere en nieuwe kanten gezien en gehoord over het onderwerp. Dit maakte het ook weer interessant."
quote

"Het was een leuke brede groep, met veel verschillende type mensen en achtergronden. Hierdoor heb ik hele andere en nieuwe kanten gezien en gehoord over het onderwerp. Dit maakte het ook weer interessant."

- Monique van Loon, Jebber B.V. -

ParkBee B.V.  "Ik was zeer positief verrast over het kennisevent. De bijeenkomst was gericht op persoonlijke ervaringen, maar dan aan de hand van de methode die centraal stond. De methode was hierbij de leidraad en de uitwisseling van ervaringen en inzichten was hierdoor juist interessant."
quote

"Ik was zeer positief verrast over het kennisevent. De bijeenkomst was gericht op persoonlijke ervaringen, maar dan aan de hand van de methode die centraal stond. De methode was hierbij de leidraad en de uitwisseling van ervaringen en inzichten was hierdoor juist interessant."

- Corneel Penninkhof, ParkBee B.V. -

DesktopToWork  "Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."
quote

"Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."

- Jorrit Roskam, DesktopToWork -

Woonzorgcentrum Bosch en Duin - Respect Zorggroep  "Ik heb een hele leuke middag gehad en ik heb er veel uit kunnen halen waarmee ik aan de slag kan. Goed om te horen dat het bij anderen ook niet altijd goed gaat en je niet alleen maar hoort hoe geweldig alles gaat, je leert van elkaars successen en fouten. Heel erg inspirerend."
quote

"Ik heb een hele leuke middag gehad en ik heb er veel uit kunnen halen waarmee ik aan de slag kan. Goed om te horen dat het bij anderen ook niet altijd goed gaat en je niet alleen maar hoort hoe geweldig alles gaat, je leert van elkaars successen en fouten. Heel erg inspirerend."

- Frances van Balen, Woonzorgcentrum Bosch en Duin - Respect Zorggroep -

Snijtech B.V.  "Ik heb me prima vermaakt, leuk contact in de groep en de trainster deed het erg leuk. Interactief, wist op aangename manier de deelnemers erbij te betrekken, met een frisse en heldere manier van communiceren."
quote

"Ik heb me prima vermaakt, leuk contact in de groep en de trainster deed het erg leuk. Interactief, wist op aangename manier de deelnemers erbij te betrekken, met een frisse en heldere manier van communiceren."

- Freek Roorda, Snijtech B.V. -

Inducon 21 Mechanical B.V.  "Was een welkome afwisseling van de dagelijkse omgeving en werkzaamheden. Even hele andere dingen doen, in een mooie en inspirerende omgeving. Event was goed verzorgd"
quote

"Was een welkome afwisseling van de dagelijkse omgeving en werkzaamheden. Even hele andere dingen doen, in een mooie en inspirerende omgeving. Event was goed verzorgd"

- Erno Mulders, Inducon 21 Mechanical B.V. -

Franciscus Gasthuis & Vlietland  (Over INVK-trainer Dian, red.) “Leuke dame, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”
quote

(Over INVK-trainer Dian, red.) “Leuke dame, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”

- Linda Overeijnder, Franciscus Gasthuis & Vlietland -

NU Accountancy  "Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."
quote

"Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."

- Jordie Nulens, NU Accountancy -

Switch IT Solutions  "Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."
quote

"Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."

- Mike Flipsen, Switch IT Solutions -

Gopisingh van Os Notarissen  "Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."
quote

"Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."

- Susan van Os, Gopisingh van Os Notarissen -

Mobiquity B.V.  "Ik vond het een zeer nuttige en interessante sessie en zeker van toegevoegde waarde. Het was bijzonder leerzaam om met anderen bepaalde problematiek te bespreken en daarmee mezelf verder te ontwikkelen."
quote

"Ik vond het een zeer nuttige en interessante sessie en zeker van toegevoegde waarde. Het was bijzonder leerzaam om met anderen bepaalde problematiek te bespreken en daarmee mezelf verder te ontwikkelen."

- Gerbrand Ruiter, Mobiquity B.V. -

Empericum  Over Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."
quote

Over Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."

- Jeffrey Poldervaart, Empericum -

BRIQUE architecten  "De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."
quote

"De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."

- Graham Kolk, BRIQUE architecten -

IJssel Technologie B.V.  "Aan mijn deelname bij het INVK heb ik een groot huiskamergevoel overgehouden"
quote

"Aan mijn deelname bij het INVK heb ik een groot huiskamergevoel overgehouden"

- Sjon Berkenhagen, IJssel Technologie B.V. -

CS Vincent van Gogh  "Meeting was erg interessant met inspirerende gesprekspartners en een aangename gespreksleider. "
quote

"Meeting was erg interessant met inspirerende gesprekspartners en een aangename gespreksleider. "

- Rolf Albring, CS Vincent van Gogh -

Copesu  De diversiteit van de interim-managers qua sectoren en problematieken was erg interessant. Je gaat hierdoor vanuit een nieuw perspectief naar je eigen werk kijken.
quote

De diversiteit van de interim-managers qua sectoren en problematieken was erg interessant. Je gaat hierdoor vanuit een nieuw perspectief naar je eigen werk kijken.

- Geert Peters, Copesu -

Gemeente Oude IJsselstreek  Dit is wat ik als kennisoverdracht beschouw, hier gaat het om!
quote

Dit is wat ik als kennisoverdracht beschouw, hier gaat het om!

- Wim Geense, Gemeente Oude IJsselstreek -

Profila Zorg  Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.
quote

Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.

- Stephan Govers, Profila Zorg -

Acanthis Document Solutions B.V.  De trainer prikte makkelijk door zaken heen, zoals mensen met een afwachtende houding of iemand die bleef hangen in een bepaald stuk of onderwerp. Hij was tevens heel goed in het verbinden van mensen, dat ging hem echt heel goed af. Heeft ruim voldoende bagage om er een interessante sessie van te maken.
quote

De trainer prikte makkelijk door zaken heen, zoals mensen met een afwachtende houding of iemand die bleef hangen in een bepaald stuk of onderwerp. Hij was tevens heel goed in het verbinden van mensen, dat ging hem echt heel goed af. Heeft ruim voldoende bagage om er een interessante sessie van te maken.

- Richard Zeevat, Acanthis Document Solutions B.V. -

TBS-SVA Groep  Wat mij het meeste aanspreekt aan dit Kennisevent, is de combinatie van leren en het interactieve. De kennis plus kunde van de trainer, plus de uitwisseling van ervaringen en inzichten van vakgenoten en het spiegelen daarmee. Ik heb met veel plezier deelgenomen en echt het nodige geleerd.
quote

Wat mij het meeste aanspreekt aan dit Kennisevent, is de combinatie van leren en het interactieve. De kennis plus kunde van de trainer, plus de uitwisseling van ervaringen en inzichten van vakgenoten en het spiegelen daarmee. Ik heb met veel plezier deelgenomen en echt het nodige geleerd.

- André Hanckmann, TBS-SVA Groep -