Branches

Het is soms eenzaam aan de top

Mis jij als leidinggevende een sparringpartner?

  • Ben je het wiel opnieuw aan het uitvinden? Nieuwsgierig hoe jouw vakgenoten dit doen?
  • De praktijk is grillig en daardoor de kennis die je opdoet uit boeken lastig toe te passen
  • Neem een kijkje in de keuken van een soortgelijke organisatie, hoe doen zij dit nu?

 Af en toe is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij of om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost. Sluit je dan aan in jouw eigen kennisteam.

Wat het INVK anders maakt

Ervaren trainers

Bij het INVK werken ervaren trainers die op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Ze doorbreken patronen en dagen je uit om anders te denken.

Goede aansluiting op de praktijk

Bij ons geen algemene theorie die moeilijk te vertalen is naar jouw dagelijkse praktijk. We delen inzichten waar je écht iets mee kunt.

Sparren met vakgenoten

Je volgt de kennissessies samen met vakgenoten die jouw uitdagingen als geen ander begrijpen. Door inzichten en ervaringen te delen brengen jullie elkaar verder.

Meer info

Alles overzichtelijk in een document

FAQ

Ik kan mijn functie of branche niet vinden.

Er zijn dan 2 mogelijkheden; wij gaan graag voor je aan de slag om voor jouw functie een eigen kennisteam op te starten! Mail ons dan via info@invk.nl en geef aan welke functie je mist! Of je kunt branchebreed deelnemen bij het Kennisteam INVK profit of Kennisteam INVK non profit. Te vinden rechtsonder in de branchelijst bij Algemeen.


Ik wil liever een gemengde groep en niet persé met eigen functiegenoten.

Gelukkig hebben wij hiervoor 2 opties; het Kennisteam INVK profit of Kennisteam INVK non profit. Te vinden rechtsonder in de branchelijst bij Algemeen.

 

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist